16 Innerlijke kracht

Je laat me los. Ik voel me verloren, eenzaam en aan mijn lot overgelaten. Ik wil gaan zitten. Het lukt me niet. Ik heb geen kracht. Je geeft mij steun in mijn rug. Ik vraag me intussen af waar ik de kracht vandaan kan halen om zonder jouw steun verder te kunnen. Op dat moment ervaar ik van binnenuit mijn eigen kracht.
Dit heb ik in beeld gebracht door de kleuren in de cirkel naar me toe te halen. zoals je de kracht in jezelf naar boven kunt halen en jezelf kunt verbinden aan je innerlijke kracht. Het mooie van innerlijke kracht is dat het van jezelf is en altijd bij je.

 

Deze bijdrage was gepubliceerd in Aquarel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.